martes, 29 de mayo de 2012

| FEM | Ps's anteriors





Com que ja hem acabat les Pac's i la practica Final toca anar pensant en la propera Prova de Síntesi....
(Per cert, durant les pròximes setmanes aniré penjat les pac's anteriors i la informació recopilada d'aquesta i altres assignatures.) 

Avui faré una petita recopilació de les proves de síntesi que he trobat per tindre-les més a la mà.



PRUEBA DE SINTESIS 2009/10-2
(Informació extreta del forum CAUOC)

1.- Explica como ha evolucionado tu comprensión de los principios de la multimedia enumerados por Manovich desde el comienzo del semestre.

2.- En la primera práctica tuviste que dar ejemplos de cada uno de esos principios. Comenta brevemente los ejemplos que pusiste. Después de haber completado varias prácticas, ¿darías otros ejemplos diferentes? 

3.- En la segunda práctica comentaste uno de los eventos de FICOD2009, todos ellos relacionados con nuevos mercados digitales y multimedia. Haz un breve resumen de los puntos fundamentales de la mesa redonda que escogiste y de tus comentarios personales. ¿Por qué seleccionaste ese tema? o lo que es lo mismo ¿por qué descartaste las otras dos opciones?

4.- Recuerda los personajes clave para la historia de la multimedia propuestos en la tercera práctica. A parte de que encontraras más o menos información sobre cada uno ¿cual de ellos llamó más tu atención? ¿Por que motivos?

5.- En la cuarta práctica analizaste la cobertura de un evento de actualidad en varios medios de comunicación. En tu opinión, ¿cuál fue el medio que mejor trabajo hizo usando recursos multimedia? ¿Y el que más necesitaba mejorar? ¿Por qué?

__________________________________________________________________________________

PRUEBA DE SINTESIS 2011/12-1 DÍA 14/01
(Informació extreta del grup de facebook)

 
1-Conclusions que vas treure després de fer la Pac1, sobre la vigència de les idees de Manovich.


2-Quin tema vas triar per desenvolupar la pac2 (en el meu cas, evolució de les interfícies gràfiques) i conclusions que en vas treure.


3-Dps de llegir les aportacions al debat sobre la generació transmèdia, què significa per tu Transmediació (en aquesta he tirat d'imaginació pq no em vaig repassar el debat..!)


4-En quin nivell (baix, mig, alt) has catalogat els objectes culturals de la Pràctica.




__________________________________________________________________________________

PRUEBA DE SINTESIS 2011/12-1 DÍA 18/01
(Informació extreta del grup de facebook)

 
1. Com (i perque) ha canviat per a tu la comprensió o el significat dels principis de la multimèdia segons Manovich al llarg del semestre.


2. Quina eina vas fer servir per a la presentació del esquema de la pac1? i quins conceptes vas destacar?


3. Del treball de Digital versus real, explica la pregunta que vas escollir. (petit resum)


4. A la pac final, de que vas desarrollar el treball, quins objectes vas estudiar i les conclusions que vas treure. (petit resum)



__________________________________________________________________________________

PRUEBA DE SINTESIS 2011/12-1 DÍA 21/01
(Informació extreta del grup de facebook)

1. A la primera  PAC vas treballar els principis que distingeixen els nous mitjans. Pots definir el principi de transcodificació? Vas posar algun exemple? Quin?


2. A la segona PAC vas haver de documentar-te sobre dos personatges vinculats a l’àmbit interdisciplinari de la multimèdia. Quins personatges vas analitzar i quines van ser les teves conclusions?


3. A la tercera PAC vas haver d'escollir entre dos temes a desenvolupar (realisme i imatge sintètica). Quin tema vas treballar? Fes un breu resum de la teva reflexió.


4. Indica el tema escollit per a l’anàlisi del projecte (Pràctica). Quins són els objectes que has triat per a l’anàlisi comparativa? Indica en quin nivell (alt, mitjà o baix) has situat a cada un d’ells. Per què?

__________________________________________________________________________________

PRUEBA DE SINTESIS 2011/12-2  DÍA 16/6
(Informació de Teresa Vivancs del grup de facebook)

1. Explica com, i perquè, ha evolucionat la teva comprensió dels principis de la multimèdia enumerats per Manovich des del començament del semestre fins ara. Argumenta la teva resposta.

2. A la segona PAC vas haver de resumir una sèrie de trajectòries paral·leles relacionades amb l'evolució de la multimèdia. Comenta breument els casos que vas comparar.

3. A la tercera PAC quina qüestió vas escollir al voltant del tema Digital versus Real? Resumeix breument la teva reflexió i les teves conclusions.

4. Indica el tema escollit per a l'anàlisi del projecte (Pràctica). Quins són els casos que has triat per al treball comparatiu? Resumeix molt breument les conclusions de la teva anàlisi.

__________________________________________________________________________________

PRUEBA DE SINTESIS 2011/12-2  DÍA 20/6

1. En la pac 1 vas haver d'explicar la vigència dels principis de Manovich en l'actualitat. Comenta breument els arguments que vas fer servir.

2. A la segona PAC vas haver de resumir una sèrie de trajectòries paral·leles relacionades amb l'evolució de la multimèdia. Comenta breument quins aspectes vas relacionar d'una de les parelles.

3.
Despres de llegir les aportacions al debat sobre la generació transmèdia, què significa per tu Transmediació.

4. En la practica final vas haver de fer un anàlis sobre Facebook. Comenta breument de que vas parlar sobre interficie gràfica i programari.
 


Si algú té alguna altra prova que vullga compartir.... la penjaré de bon gust.

3 comentarios:

  1. Gracias por las referencias, es de mucha ayuda para encarar las pruebas. Suerte.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. De nada!!! Siempre viene bien saber por donde van los tiros ;)

      Eliminar
  2. Moltes, Moltes, MOLTES gràcies! xD

    ResponderEliminar