martes, 3 de julio de 2012

| FEM | Pac 2 - Madel Ortiz




Apartat 1: Vides paral·leles Documenta't sobre l'obra dels personatges i/o entitats que s'inclouen a continuació, tria dos parelles i elabora un breu text tot relacionant-les segons quina ha estat la seva principal aportació dins l’àmbit interdisciplinari de la multimèdia. No es tracta de relatar la biografies o trajectòries per separat, ni de només enumerar descobriments o contribucions, sinó de desenvolupar una argumentació pròpia per relacionar-los. Es tracta de contrastar descobriments, importància en relació a l’actualitat i diferències o similituds vinculades amb l’àmbit que ens ocupa, i especialment amb la lectura principal del curs.

● Alan Kay vs. Douglas Engelbart
● Vannevar Bush vs. Nicholas Negroponte
● Microsoft vs. Apple
● Sid Meier vs. Shigeru Miyamoto
● Xerox PARC vs. MIT



Apartat 2: Evolució de les interfícies i les operacions

Relaciona el que has llegit en el llibre de Manovich (especialment als capítols 2 i 3) amb el que has investigat sobre les parelles anteriors i elabora una reflexió al voltant d'una de les següents qüestions, tot justificant la teva resposta de manera argumentada:
● A la vista de l'estat actual de les tecnologies de la comunicació i de la informació, com veus l'evolució de les interfícies gràfiques d'usuari en un futur pròxim?
● Quines són les principals metàfores i icones que encara avui dia persisteixen en les interfícies que fem servir en principals dispositius? Quines creus que perduraran encara més anys i per què?
● Comparat amb 10 anys enrere, quines operacions consideres que són noves entre els dispositius multimèdia que ens envolten actualment? Quines noves imagines que podrien sorgir?



| FEiM | Pac 2 - Madel Ortiz

[Qualificació: B]


Recursos complementaris:





Viviendo Entre Pantallas

Interfaces Del Futuro

No hay comentarios:

Publicar un comentario