miércoles, 6 de junio de 2012

| PROGRAMACIÓ | Examens anteriors




Algorismes

Be, com que ja hem repasat una mica la teoria, toca preparar l'examen amb exemples d'altres semestres. Aqui deixe uns quants. Ànims a tots!



EXAMEN 2011/12-2 (dia 16/6)
(Informació de Orior Perez en el grup de Facebook) 
 
PREGUNTA 1

Has de llegir una entrada del tipus . És una seqüència amb informació sobre materials, que poden ser de Vídeo, Música, Presentacions o Diaporama, i et diu també sobre quina temàtica són (la temàtica és un codi, un enter). Et diu també l'autor i la durada. El que havíem de fer era un mòdul que rebia un codi d'una temàtica i havia de retornar la quantitat de vídeos, música etc. d'aquesta temàtica.


PREGUNTA 2

Sobre una central hidroelèctrica que cada hora recull la potència generada, i ho guarda per setmanes.

tipus

tDia: taula [24] de real

tWeek: taula [7] de tDia

ftipus

De manera que a la variable setmana del tipus tWeek setmana[5][12] tens l'energia generada el divendres a les 12 del migdia.

Es demanava un mòdul que rebés un dia i la informació d'una setmana (tWeek) i retornés la mitjana de la potència generada per hora aquell dia.


PREGUNTA 3

Va sobre un programa per guardar la informació de tots els cavalls i les curses que es fan de cavalls. Has de declarar alguns tipus, i et donen al final una tupla amb el número de cavalls (qtty) i la informació sobre els cavalls (una taula de tHorse, un tipus declarat per guardar la info d'un cavall), i una tupla amb el número de curses (qtty) i la info de les curses (una taula de tRace, un tipus declarat per guardar la info de cada cursa). Et demanen un mòdul que escrigui el nom de cada cursa (és un camp del tipus tRace) i el nom del pare del cavall guanyador (a tRace un camp és el nom del cavall guanyador, i a tHorse un camp és el nom del pare del cavall).





No hay comentarios:

Publicar un comentario